همبرگر زغالی

مواد لازم
گوشت چرخ کرده 1 کیلو
پیاز رنده شده 1 عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
خردل 1 قاشق مرباخوری
فلفل سبز نرم شده 1 عدد
کاهو به مقدار لازم
سس گوجه فرنگی به مقدار لازم
سس مایونز به مقدار لازم
طرز تهیه: گوشت را با پیاز، نمک، فلفل، خردل و فلفل سبز له شده مخلوط می
کنیم. از مواد مخلوط شده کمی بر می داریم و به شکل همبرگر گرد می کنیم.سپس
به مدت 2 ساعت در یخچال می گذاریم.سپس همبرگرها را بر روی توری گریل
باربیکیو های کاپکو قرار می دهیم تا طلایی رنگ شود.همبرگرهای کباب شده را
لای نان ساندویچی گرد می گذاریم و روی آن را با سس مایونز ، کاهو و سس گوجه
فرنگی می پوشانیم.
+ نوشته شده در جمعه ۱۵ دی ۱۳۹۱ ساعت توسط آشپزباشی
|
آشپزی ایرانی و غذای ایرانی مطمئنا یکی از بهترین و خوشمزهترینها در دنیاست... پس با آشپزباشی همراه باشید.