طرز تهیه تست فرانسوی

مواد لازم
• 3 تخم مرغ
• يك چهارم ليوان شير
• نصف قاشق چايخوري وانيل
• نصف قاشق چايخوري دارچين
• 10 تكه نان تست
دستورالعمل تهيه:
در يك ظرف جداگانه تخم مرغ ها را كاملا بهم مي زنيم و سپس شير ، وانيل و دارچين را به آن مي افزاييم. سيني مخصوص فر با توستر را با مقداري كره چرب مي كنيم سپس تكه هاي نان را در داخل مايع آماده شده فرو برده تا مايع به خورد نان ها رود و آنها در سيني مي گذاريم. هر طرف نان ها بايد به مدت 1 تا 2 دقيقه در توستر يا مايكروفر قرار گيرد.
+ نوشته شده در یکشنبه ۱۷ دی ۱۳۹۱ ساعت توسط آشپزباشی
|
آشپزی ایرانی و غذای ایرانی مطمئنا یکی از بهترین و خوشمزهترینها در دنیاست... پس با آشپزباشی همراه باشید.