زرشک پلو با مرغ مجلسی

مواد لازم :برای چهار نفر


برای خوراک مرغ

مرغ متوسط :یک عدد

برگ بو :دو عدد

هویج :یک عدد کوچک

سیر :دو حبه

پیاز کوچک :یک عدد

زعفران دم کرده :نصف استکان

نمک :به میزان لازم

رب گوجه :یک قاشق غذا خوری سر پر

آبلیمو :یک قاشق غذا خوری



برای چلو

برنج :600گرم یا سه لیوان

کره :50 گرم

روغن مایع :به میزان لازم

زعفران دم کرده :یک چهارم استکان

برای زرشک

زرشک :60 گرم

کره :20 گرم

شکر :یک قاشق غذا خوری در صورت تمایل

زعفران :یک هشتم قاشق چایخوری



طرز تهیه :



مرغ را به چهار قطعه تقسیم می کنیم با سیر وهویج وبرگ بوو پیاز وزعفران ونصف زعفران ونمک و یک لیوان آب می گذاریم روی حرارت تا به جوش بیاد و بعد حرارت را ملایم می کنیم و در قابلمه را می گذاریم تا حدود سه ربع بپزه ....لطفا همیشه سینه را کف قابلمه بگذارید وران ها را روی سینه می گذاریم ...آخه ران زود تر له می شه ....