شوید لوبیا با گوشت

گوشت را نواری برش زدم ، بعد با پیاز و سیر و ادویّه ( زردچوبه ، دارچین ، زعفران ، کاری ، فلفل سیاه ) ، تفت دادم ، کمی‌ روبه گوجه فرنگی‌ اضافه کردم ، خیلی‌ کم آب ریختم ( چون گوشت نواری برش خورده خیلی‌ زود پخته می‌شه و احتیاج به پخت زیاد نیست ) وقتی‌ پخت کمی‌ نمک ، و آبلیمو اضافه کردم ، همراه با شوید لوبیا و سیب زمینی‌ سرخ شده سرو کردم ..( ۲ پیمانه برنج را آبکش کردم ، بعد ۱.۵ پیمانه لوبیا پخته شده اضافه کردم ، کمی‌ شوید هم زدم ، و دم دادم ) ، امیدوارم که درست کنید و دوست داشته باشید.