خوشبو کردن برنج

برای خوشبو کردن برنج(یا چلو) من از گیاهان بویا، ادویه و یا سیر و پیاز استفاده میکنم.این به خوراکی که همراه برنج سرو میشود نیز بستگی دارد !برای نمونه اینجا روی برنج یک گلِ سیر ، دو تکه چوب دارچین و کمی گل استخدوس قرار دادم که بسیار بوی خوشایندی به خوراک میدهد.شما از تجربه خودتون اینجا بنویسید، که چه چیز دیگری را میتوان با اینها جایگزین کرد. سپاس از همیاریتان
+ نوشته شده در جمعه ۲۹ دی ۱۳۹۱ ساعت توسط آشپزباشی
|
آشپزی ایرانی و غذای ایرانی مطمئنا یکی از بهترین و خوشمزهترینها در دنیاست... پس با آشپزباشی همراه باشید.