طرز تهیه نان شیرمال تركی در منزل

 مواد لازم:
 آرد : 6-5 فنجان
 روغن :دو سوم فنجان
 زرده تخم مرغ : دو عدد
 شیر:یك فنجان
 شكر : دو سوم فنجان
 مایع خمیر : یك قاشق سوپخوری
 نمك: یك قاشق چایخوری
 آب ولرم: به مقدار كافی
 زنجبیل:در صورت تمایل یك قاشق چایخوری برای تزئین روی نان
 كنجد : یك سوم فنجان
 كره و شیر : كمی
 
 طرز تهیه:
 مایع خمیر و یك قاشق مرباخوری از شكر را در شیر گرم حل كرده و می گذاریم 
تا كاملاً پف كند. آرد را در ظرف بزرگی ریخته، روغن، شكر، زرده تخم مرغ و 
در صورت تمایل زنجبیل را هم به افزوده و آب را به تدریج به آن اضافه كرده و
 مخلوط را خوب به هم می زنیم، كه خمیر به دست آمده نرم باشد. 5 یا 6 دقیقه 
خمیر را خوب ورز داده و آن را به 4 یا 6 قسمت مساوی تقسیم و گلوله، گلوله 
می كنیم. روی خمیر را می پوشانیم، تا جا بیفتد. سپس سینی فر را كمی چرب 
كرده و با وردنه هر یك از گلوله ها را به قطر یك و نیم سانتی متر پهن و به 
شكل بیضی در می آوریم. آن را در سینی فر قرار داده و با قالب گرد روی خمیر 
را نقش می دهیم. كنجد و زرده تخم مرغ را با یك قاشق مرباخوری مخلوط كرده و 
روی خمیر می مالیم. سینی را در وسط فر با حرارت 350 درجه گذاشته، تا نان 
پخته و طلایی شود. سپس سینی را از فر خارج كرده، نان را بگذارید كمی سرد 
شود، بعد روی آن كمی شیرمی پاشیم و كره می مالیم، كه نان براق و نرم شود. 
نان ها را دو به دو از پشت به هم می چسبانیم و در داخل نایلون می گذاریم، 
تا خشك نشوند. این نوع نان بیشتر در استان خراسان متداول است.
 آشپزی ایرانی و غذای ایرانی مطمئنا یکی از بهترین و خوشمزهترینها در دنیاست... پس با آشپزباشی همراه باشید.
	  آشپزی ایرانی و غذای ایرانی مطمئنا یکی از بهترین و خوشمزهترینها در دنیاست... پس با آشپزباشی همراه باشید.