برنج را آبکش نکنید - انواع برنج - آشپزی


آبکش کردن برنج موجب کاهش شدید ویتامین ها و مواد معدنی با ارزش آن شده و در نتیجه ارزش غذایی برنج را به شدت کاهش میدهد.
یکی از عادات غذایی به ویژه در مهمانی‌ها آبکش کردن برنج است که اگرچه موجب قد کشیدن برنج تا حدی می‌شود اما می‌تواند خاصیت این ماده را کاهش دهد.
ویتامین‌ها و مواد معدنی تأثیر بسیار خوبی بر روی رشد کودکان دارند که کاهش دریافت آنها به طور مستقیم و غیر مستقیم می‌تواند موجب کاهش سرعت رشد کودکان شود.
بهتر است از آبکش کردن برنج تا حد امکان پرهیز شده و در واقع این کار به ویژه در مهمانی‌ها تنها به موارد نیاز و ضرورت محدود شود.
ویتامین‌ها و مواد معدنی از جمله در برنج، علاوه بر تسریع سرعت رشد در کودکان خطر بروز برخی از اختلالات و بیماری‌ها از جمله اختلالات گوارشی را در تمام سنین کاهش می‌دهد.