طرز تهیه خورش قیمه بادمجان - انواع خورش - آشپزی

مواد لازم:

گوشت مغز ران يا گوساله 400 گرم
لپه 60 گرم
رب گوجه فرنگي 2 قاشق غذاخوري
پياز 1 عدد
گوجه فرنگي 2 عدد
آب 1 ليتر
بادمجان 3 عدد



طرز تهیه:

پياز را از عرض به دو نيم كنيد، از قسمت بريده شده روي تخته گذاشته و از بالا خلال خلال كنيد. در روغن لازم پياز را تفت دهيد سپس درون دستمالي ريخته تا روغن آن كشيده شود.
لپه را كه از قبل خيس كرده ايد به همراه گوشت و پياز داغ تفت دهيد بعد رب را اضافه كنيد.در قابلمه جداگانه اي آب را بگذاريد به جوش آيد بعد چاشني را به آب اضافه مي كنيد. مواد تفت خورده بالا را به آب اضافه كرده با حرارت كم بگذاريد خورشت به مدت يك ساعت بماند تا جا بيفتد.
.بادمجان را جدا سرخ كنيد و 10 دقيقه قبل از برداشتن خورشت به آن اضافه كنيد .




بقیه مواد:

چاشني به ميزان دلخواه
روغن، نمك، فلفل، زردچوبه به ميزان لازم


نکات مربوط به خورش قیمه بادمجان

گوجه فرنگي را نيم ساعت قبل از جا افتادن خورشت به آن اضافه كنيد