نودل با گوجه فرنگی و سبزیجات

ابتدا ۲ عدد پیاز را نگینی خورد کرده با ۱ پر سیر داخل روغن سرخ میکنیم،سپس ۵ عدد گوجه فرنگی تازه و نگینی خورد شده را اضافه میکنیم،نمک،فلفل قرمز و سیاه و ۱ عدد فلفل تند سبز نگینی خورد شده،و ادویه خود نودل و ،کمی زردچوبه میریزیم شعله را کم میکنیم در دیگ را میبندیم تا مواد کاملا جا بیفتد و گوجها کاملا جذب بشن سپس در ظرف دگر نودل که کمی داخل پختیم را آبکش کرده،با مودمان مخلوط میکنیم.آرام به هم میزنیم تا نودلها خورد و له نشان ،این نودل چون گوجه فرنگی داره خیلی خوشمزه میشه میگین نه امتحان کنید،یک نکته اگر از فلفل سبز تند خوشتان نمیاد فلفل سبز شیرین بریزید تا حسابی خوش طمع شود.
+ نوشته شده در جمعه ۶ بهمن ۱۳۹۱ ساعت توسط آشپزباشی
|
آشپزی ایرانی و غذای ایرانی مطمئنا یکی از بهترین و خوشمزهترینها در دنیاست... پس با آشپزباشی همراه باشید.